ACTIVITATE

Fondata in Constanta in anul 1992, INCAS si-a inceput activitatea in domeniul industriei petroliere. Astazi, dupa mai bine de doua decenii de existenta, se poate spune ca INCAS a dobandit profesionalism de inalta clasa, fiind recunoscuta pe plan local, national si international. detalii...

SERVICII

CONTACT

Str. Nicolae Balcescu nr.7, Constanta
Tel/Fax: +40 241 618 875, + 40 241 673 943
Email: office@incasro.ro

Va asteptam sa deveniti partenerul nostru!
OHSASISO 14001ISO 9001:2008
tank gauging wireless tank gauging
header

DOMENII DE ACTIVITATE

Masurarea si controlul nivelului in rezervoare
Sistemele radar pentru parcuri de rezervoare sunt foarte usor de utilizat, ocupa un spatiu extrem de mic si pot fi adaptate rapid in cazul extinderii parcului de rezervoare. Operatorul introduce tipul produsului care trebuie transferat, sistemul de comanda, verifica stocurile de date si determina linia de transfer cea mai eficienta, realizeaza deschiderea/inchiderea valvelor, porneste pompele si urmareste nivelul de produs din rezervoare. Sistemul de control al parcului de rezervoare poate include un sistem de inventariere a stocurilor(TankMaster), sisteme de control pentru debitmetre, sisteme de masura fiscala si sisteme de gestionare a activitatilor de intretinere.

Achizitie de date si comunicatii mobile
Un sistem distribuit de achizitie de date este un sistem modular format din componente de achizitie date (inregistratoare sau multiplexoare) care sunt fie legate pe o magistrala de comunicatie tip RS485 (protocol MODBUS RTU sau ASCII), fie integrate intr-o retea de comunicatie de tip ETHERNET (protocol TCP/IP, OPC sau FTP Server). Comunicarea la distanta a datelor de catre centralele fixe catre cele mobile sau portabile se face pe banda ingusta, de mare viteza si capacitate, pentru aplicatii multiple in aceeasi retea.

Instalatii de incarcare/descarcare
In prezent se considera ca sistemele de incarcare in autocisterne sau in cisterne CF trebuie sa fie precise si fiabile, combinând usurinta in exploatare cu siguranta si precizia de masurare. Sistemul de automatizare a terminalelor prelucreaza datele de la punctele de livrare si emite facturi. Sistemele de masurare pot fi realizate cu debitmetre tip BiRotor, turbina sau Coriolis, in paralel cu sisteme de cântarire. Interfetele grafice Windows asigura o operare simpla pentru sisteme de orice dimensiune. Se poate realiza conectarea sistemelor la aplicatiile administrative prin intermediul unor retele locale LAN, al comunicatiilor prin cabluri de fibre optice sau modemuri in scopul centralizarii activitatilor de control.

Masuratori fiscale debite produse petroliere
Masurarea debitelor de fluide se refera in principal la doua mari categorii de aplicatii: masurari fiscale de debite si, respectiv, masurarile de proces. Masurarea in regim fiscal este o problema de actualitate, constituind obiectivul numeroaselor firme de instrumentatie de prestigiu din intreaga lume. Se urmareste ca solutiile aparute in acest domeniu sa serveasca la mentinerea unor relatii corecte intre furnizori si consumatori, presupunând ca functionarea lor asigura neutralitatea din punct de vedete metrologic. Firma INCAS are o bogata experienta in acest domeniu, fiind promotoarea in România a numeroaselor solutii originale privind metodele de contorizare produse petroliere si a gazelor naturale. Sistemele volumetrice de contorizare produse petroliere care utilizeaza contoare directe de tip BiRotor sau contoare cu turbina, sisteme masice de contorizare produse petroliere care utilizeaza contoare masice de tip Coriolis, sau sisteme de masurare a cantitatii de gaz natural utilizând traductoare de tip-multivariabil sunt câteva produse reprezentative, care au fost implementate cu succes in multe locatii din România.

Aparatura de laborator si protectia mediului; echipamente pentru stingerea incediilor
Produsele si serviciile furnizate de firme specializate, ajuta la atingerea unor obiective importante in ceea ce priveste protectia mediului. INCAS a stabilit parteneriate cu firme care au participat activ la proiectarea, fabricarea si instalarea laboratoarelor la cheie in diverse locuri din lume. Potentialilor clienti le sunt oferite servicii complete care includ furnizarea echipamentului, transportul, instalarea si punerea in functiune a acestuia, cursuri de specializare pentru echipa de operare a echipamentului de laborator, si in final, cursuri de management si servicii de promovare impuse pentru derularea eficienta a operatiunilor de laborator. Pentru diverse aplicatii sut proiectate sisteme mobile in care nu exista solutii standard. Aceste sisteme sunt alcatuite in principal din vehicule special echipate pentru desfasurarea unor activitati ca: "intretinere si control, masurare, analiza mediului, operatii de salvare, vehicule pentru stingerea incendiilor, comunicatii si laboratoare mobile.