ACTIVITATE

Fondata in Constanta in anul 1992, INCAS si-a inceput activitatea in domeniul industriei petroliere. Astazi, dupa mai bine de doua decenii de existenta, se poate spune ca INCAS a dobandit profesionalism de inalta clasa, fiind recunoscuta pe plan local, national si international. detalii...

SERVICII

CONTACT

Str. Nicolae Balcescu nr.7, Constanta
Tel/Fax: +40 241 618 875, + 40 241 673 943
Email: office@incasro.ro

Va asteptam sa deveniti partenerul nostru!
OHSASISO 14001ISO 9001:2008
tank gauging wireless tank gauging
header

DESPRE NOI

INCAS Romania, cu sediul in Constanta, a fost infiintata in 1992, avand initial obiectul de activitate in industria petroliera. Zacamintele de petrol din Marea Neagra, marile rafinarii din Romania, recomandau domeniul ca pe unul de succes, fiind totodata si o provocare pentru noi.

Am reusit prin seriozitate, profesionalism si calitatea serviciilor sa devenim partenerii celor mai puternice firme de profil din tara: OMV Petrom, Rompetrol, Petrotrans, Conpet, Petromar, Romgaz, DG Petrol, Lukoil etc. Odata atinse aceste obiective, ne-am gândit sa diversificam domeniile de activitate. Acum lucram la fel de bine si in chimie, petrochimie, industria alimentara si energetica. Economia româneasca a inregistrat multe fluctuatii in ultimii 10 ani. Chiar daca perioadele de regres au avut efecte negative pentru agentii economici autohtoni, INCAS si-a continuat cu brio activitatea. Mai mult decât atât, firma noastra a extins chiar si parteneriate peste granitele tarii. Atunci când, probabil putine companii interne reuseau sa stabileasca contacte solide cu societati de peste hotare, INCAS patrundea in Suedia, Olanda, Anglia si Statele Unite ale Americii. Nu a fost suficient doar sa ajungem in topul celor mai bune firme de profil, ci am hotarât sa ne mentinem acolo sus. De aceea, INCAS si-a pastrat relatiile contractuale cu partenerii interni si straini. Secretul reusitei noastre consta in seriozitate, profesionalism, spirit de echipa, intr-un cuvânt, eficienta.

Echipa INCAS nu lasa niciodata lucrurile pe jumatate facute, ci isi asuma raspunderi ferme si precise pentru a finaliza orice proiect demarat. Echipa INCAS a lucrat si va lucra pentru clientii sai!

Va asteptam sa deveniti partenerul nostru!