ACTIVITATE

Fondata in Constanta in anul 1992, INCAS si-a inceput activitatea in domeniul industriei petroliere. Astazi, dupa mai bine de doua decenii de existenta, se poate spune ca INCAS a dobandit profesionalism de inalta clasa, fiind recunoscuta pe plan local, national si international. detalii...

SERVICII

CONTACT

Str. Nicolae Balcescu nr.7, Constanta
Tel/Fax: +40 241 618 875, + 40 241 673 943
Email: office@incasro.ro

Va asteptam sa deveniti partenerul nostru!
OHSASISO 14001ISO 9001:2008
tank gauging wireless tank gauging
header

Cel mai mare sistem de gestiune rezervoare wireless

01.09.2011

Incas a livrat si pus in functiune probabil cel mai mare sistem de gestiune rezervoare wirelles din lume la rafinaria Petrobrazi.

OMV Petrom a decis implementarea sistemului Rosemount Wireless TankRadar datorita flexibilitatii retelei, care se reconfigureaza automat pentru gasirea cailor de comunicatie optime, nivelului ridicat de securitate al acesteia, fiabilitatii si preciziei ridicate a echipamentelor de masura componente.

Sistemul de gestiune rezervoare include 150 de traductoare de nivel TankRadar Rex cu adaptoare wireless Thum si 57 de alte traductoare de acelasi tip fara adaptor wireless. Reteaua wireless este condusa prin intermediul a 8 gateway-uri Rosemount 1420 si intarita cu 15 repetoare Rosemount 702 si alte cateva adaptoare Thum montate pe traductoarele de nivel conectate prin cablu.

Sistemul este redundant la nivelul serverelor si statiilor client TankMaster si la nivelul unitatilor de achizitie date prin cablu FCU (Field Communication Unit).